Sub pretextul citirii contorului, un fals pensionar a jefuit mai mulţi angajaţi Enel

Zeci de mii de lei şi obiecte de valoare furate au fost recuperate ieri din locuinţa unui cetăţean al sectorului 3! Potrivit poliţiştilor care au efectuat descinderea, acesta se dădea drept pensionar şi, sub pretextul citirii contorului, sustrăgea sume importante de bani de la angajaţii Enel care îi călcau pragul.

Poliţiştii spun că falsul pensionar era foarte credibil. “Purta un halat ponosit şi se legitima cu taloane de pensie contrafăcute. În momentul în care angajaţii Enel intrau în casă să-i citească indexul contorului, lăsându-şi jachetele, genţile şi pantofii în holul de la intrare, aşa-zisul bătrân, de fapt un tânăr interlop, îi ‘făcea’ la buzunare”, a explicat maiorul Deceneu Ionescu.

“Cercetările noastre arată că, de-a lungul anilor, i-au căzut pradă zeci de angajaţi Enel, oameni de la gaze şi de la cablu, comis-voiajori, curieri, recenzori şi chiar falşi poştaşi, veniţi la rândul lor la furat. Îi sfătuim ca de acum încolo să aibă mare grijă cine le deschide uşa, nu poţi avea încredere în necunoscuţi”, au adăugat poliţiştii.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Vasile
24 mai 2013 14:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult