Submarinul Delfinul a fost tras pe uscat și va fi folosit ca izoletă

O nouă reușită a cercetării militare românești! Submarinul Delfinul, care e nefuncțional de zeci de ani pentru că i s-au terminat bateriile, a fost tras pe uscat, i s-au pus roți și a primit un nou rol: acela de izoletă militară de mare capacitate. Delfinul devine astfel prima navă militară de uscat din istorie.

Izoleta delfinul este destinată cazurilor mai dificile de Covid-19, precum pacienții cu obezitate severă, în general soprane sau femei de la ghișeu, paznici și popi, care nu încap în izoletele normale. De asemenea, în izoleta Delfinul pot fi transportați până la 12 pacienți normali, de obicei angajați din sectorul privat, care sunt ceva mai slăbuți.

Izoleta Delfinul a adaptat toate sistemele de luptă de pe fostul submarin. Bolnavii sunt depistați cu sonarul, apoi sunt identificați cu persiscopul cu infraroșii, după care sunt capturați cu rachete medicale cu tranchilizante. După ce e transportat aproape de spital, pacientul este lansat direct în secția de urgențe, cu ajutorul unei mini-izolete în interiorul unei torpile.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
26 aprilie 2020 06:50
Citește mai mult despre: submarin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult