Suedia e în NATO! Un român a vrut să monteze un dulap IKEA şi i-a ieşit un tanc

Suedia intră serios în NATO! A aflat-o pe pielea lui Marcel, un bărbat de 42 de ani din Sectorul 2 al Capitalei. Acesta a achiziţionat un dulap de la IKEA şi a încercat să-l monteze, dar în loc de dulap i-a ieşit impunătorul Stridsvagn 122, unul dintre cele mai puternice tancuri de luptă din lume, o variantă modificată a tancului german Leopard 2A5.

„Sincer, eu voiam doar să-mi agăţ cămăşile undeva, nu pot să zic că sunt foarte mulţumit de ce-a ieşit, e destul de greu de mutat şi mi-e teamă să nu îmi lase urme pe parchet”, spune Marcel, încercând să mute prin dormitor maşinăria de luptă de 70 de tone.

Aflând despre păţania bărbatului, IKEA şi-a cerut scuze şi i-a oferit un voucher în valoare de 700 de lei, de două ori preţul dulapului pe care şi-l dorea iniţial. „Cel mai probabil s-au încurcat nişte cutii între ele, dar promitem că vom fi mai atenţi în depozit”, a transmis şeful misiunii militare suedeze din IKEA Pallady, Borknar Ednilson.

Încântat de promptitudinea suedezilor, Marcel spune că nu mai intenţionează să returneze tancul, pentru că s-a obişnuit cu el, iar pisicii sale îi place să se cocoaţe pe tunul Rheinmetall L44 calibru 120mm.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
12 iulie 2023 17:00
Citește mai mult despre: ikea suedia tanc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult