Supă la robinet în tot sectorul 3 după ce o găină a căzut în cazanul de la CET Sud

Locuitorii din sectorul 3 dar și alte străzi din preajmă vor avea parte câteva zile de supă la robinet după ce un muncitor neatent a scăpat o găină în cazanul de la CET Sud și a încercat s-o scoată cu un polonic afară. Mai mult, alți muncitori s-au luat după el din slugărnicie și au aruncat și ei găini și pui în cazan să nu fie mai prejos.

Situația a fost semnalată de mai mulți locuitori ai sectorului 3 printre care și reporterul Vitalie Cojocari de la ProTV. „Priviți, deschid robinetul de apă caldă și iese această substanță gălbuie cu miros specific. Andreea, locuitori din acest cartier mi-au confirmat că au pus niște tăiței în această apă și au putut s-o mănânce drept supă”, a transmis în direct reporterul Cojocari.

Măsura a nemulțumit o parte din locuitorii sectorului, mai multe asociații de proprietari cerând și aruncarea de leuștean în cazan, că altfel n-are gust, în timp ce bucureșteni mai radicali au cerut inclusiv deversarea unei tone de morcov curățat și feliat cubulețe, că altfel se lasă cu scandal.

Scris de Ef
5 august 2019 12:08
Citește mai mult despre: ciorba

Alte articole

Vezi mai mult