Supă la robinet în tot sectorul 3 după ce o găină a căzut în cazanul de la CET Sud

Locuitorii din sectorul 3 dar și alte străzi din preajmă vor avea parte câteva zile de supă la robinet după ce un muncitor neatent a scăpat o găină în cazanul de la CET Sud și a încercat s-o scoată cu un polonic afară. Mai mult, alți muncitori s-au luat după el din slugărnicie și au aruncat și ei găini și pui în cazan să nu fie mai prejos.

Situația a fost semnalată de mai mulți locuitori ai sectorului 3 printre care și reporterul Vitalie Cojocari de la ProTV. „Priviți, deschid robinetul de apă caldă și iese această substanță gălbuie cu miros specific. Andreea, locuitori din acest cartier mi-au confirmat că au pus niște tăiței în această apă și au putut s-o mănânce drept supă”, a transmis în direct reporterul Cojocari.

Măsura a nemulțumit o parte din locuitorii sectorului, mai multe asociații de proprietari cerând și aruncarea de leuștean în cazan, că altfel n-are gust, în timp ce bucureșteni mai radicali au cerut inclusiv deversarea unei tone de morcov curățat și feliat cubulețe, că altfel se lasă cu scandal.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 august 2019 12:08

Alte articole

Vezi mai mult