Super ofertă pentru ploieşteni: troleibuze care ard în timpul mersului

Ploieştenii vor avea parte de artificii tot timpul anului, nu doar cu ocazia evenimentelor organizate de Primărie. Asta pentru că, în curând, pe străzile urbei vor intra în acţiune 24 de troleibuze returnate producătorului de elveţieni pentru că au prostul obicei, total nepotrivit pentru transportul în comun, să ia foc în timpul mersului. Ceea ce înseamnă că, în curând, se va umple presa de titluri gen „Acum călătoresc printre îngeri”.

Se pare că în spatele acestei decizii imbecile se află o motivaţie şi mai imbecilă. „Şi aşa se plânge lumea că e prea aglomerat în troleibuze, mai ales dimineaţa şi după-masa. După ce vom introduce noile troilebuze cu probleme, să văd eu cine se încumetă să se urce în ele! Aceste troleibuze care pot lua foc inclusiv în mers sunt doar un prim pas pentru un transport civilizat în Ploieşti” a declarat unul din directorii regiei locale de transport sub protecţia anonimatului.

Acesta a adăugat: „Românii nu fac mişcare, iar ploieştenii nu fac excepţie. Aceste troleibuze le oferă un motiv în plus să meargă pe jos. Când ai de ales între a merge pe jos şi a merge în ceruri, opţiunea cred că e clară pentru toată lumea. Peste ani, ploieştenii ne vor mulţumi pentru aceste troleibuze.”

La lansare invitată specială va fi probabil Anna Lesko, care va face playback pe piesa ei de mare insucces „Ard în flăcări”.

 

Sursa: Antena 1

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 aprilie 2010 12:57
Citește mai mult despre: incendiu ploiesti transport troleibuz

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult