Superman, doborât de aviaţia iraniană în apropiere de Teheran

Autorităţile iraniene au anunţat că celebrul supererou american Superman a fost doborât deasupra Teheranului după ce a intrat în spaţiul aerian iranian. Conform comunicatului de presă de la Teheran, o escadrilă de avioane de vânătoare l-a interceptat pe Superman pe la 3000 de metri și l-a somat să aterizeze cu mâinile la ceafă. „Superman a dat din umeri și s-a făcut că nu înțelege, așa că iranienii au deschis focul asupra lui şi l-au doborât de nu s-a văzut.”

Washingtonul a confirmat ştirea, însă neagă că Superman ar fi avut o misiune militară în Iran: „Superman era în civil și efectua un zbor de recunoaştere meteorologică, el informându-se despre starea vremii din împrejurimile Teheranului. La un moment dat, Superman a luat legătura cu turnul de control şi a anunţat că pierde altitudine şi că este nevoit să aterizeze de urgenţă undeva în Iran, ca să bea apă şi să meargă la WC.”

Deocamdată nu se știe dacă Superman a supravieţuit impactului cu solul și nici dacă a apucat să se catapulteze din costumul său mulat pe corp. Armata iraniană a trimis imediat un echipaj de specialişti în locul în care s-a prăbuşit Superman şi cercetează locul accidentului. Autorităţile caută acum cutia neagră a lui Superman, cea în care el ținea minte toate informațiile despre ultimul zbor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 ianuarie 2012 16:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult