Supermarketurile au introdus o taxă de 5 lei pentru cei care intră doar ca să se uite

Nu mai știu de unde să facă bani! După ce au scumpit produsele, au redus gramajele și au înlocuit ingredientele cu rumeguș, acum supermarketurile au găsit o nouă metodă de făcut bani. Astfel, fiecare client care intră va trebui să plătească o taxă de 5 lei dacă doar să vadă ce mai e nou.

Astfel, fiecare client al magazinelor va primi la intrare un jeton, pe care va trebui să plătească 5 lei. La plecare, la casa de marcat, suma de 5 lei va fi scăzută din cumpărături. În cazul în care clientul a cumpărat mai puțin de 5 lei va primi un voucher cu care să-și cumpere alte jetoane.

Măsura va aduce venituri importante supermarketurilor din România care va convinge acționarii din afara țării că este o zonă bună de făcut afaceri. Totodată o parte din bani vor fi folosiți pentru tradiționala mită OPC, ca să nu fie amendați prea tare când vând șobolani congelați în loc de carne.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 ianuarie 2023 17:01
Citește mai mult despre: supermaket taxa

Comentarii 1 comentariu

  • Of,abia am intrat si m-am cam dezumflat.Aveti si voi poante de rahat.Mi-au placut la inceput alea cu boul de Smiley.Gata,ma duc la culcare.Mi-a ajuns.

Alte articole

Vezi mai mult