Supermarketurile româneşti liniştesc clienţii: La noi nici în carnea de cal nu e carne de cal

Reprezentanţii principalelor lanţuri de hiper-magazine din România au liniştit azi clienţii români, asigurându-i că la noi în ţară nu s-au întâmplat neregulile din Marea Britanie sau Franţa.

„Îi asigurăm pe clienţi că în niciun fel de produs de origine animalădin magazinele noastre nu există urme de carne de cal, nici măcar în carnea de cal”, susţine George Halcă, reprezentantul unui lanţ de carmangerii.

Supermarketurile speră că românii vor continua să cumpere produsele, garantându-le clienţilor că astfel de orori, precum cele produse din vina unor firme din Franţa, nu se pot produce la noi.

„Industrializarea cărnii la noi în ţară e la un nivel mult superior celei din Occident. În primul rând că noi nu mai avem nevoie de materiile prime tradiţionale, precum carnea, aceste metodologii fiind considerate învechite în ţara noastră”, a mai declarat George Halcă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult