Support the real hip hop

Cam asta am incercat sa facem de fiecare data de cand ne stim. Am pregatit un line up de zile mari. Chiar daca intotdeauna se poate mai bine, suntem foarte multumiti de ceea ce vom realiza la aceasta a doua editie de Iarmaroc. Cel mai in vana orator, Cedry2k, din Berceni Progresu, va „scuipa” in microfon duminica in jur de 2AM. Un pic mai devreme, adica sambata in jur de 9PM vor fi si Facem Records, pentru ca vor fi prezenti si Carbon, Vlad Dobrescu si DJ Paul.

 

 

Fara indoiala, ca un asemenea show incendiar nu ar avea sare si piper fara prezenta unui alt bercenar (dupa Carbon si Cedry2k), in persoana lui raku. Crewstaceul va veni insotit de DJ Faibo X, care la randul sau va presta alaturi de singurul crew de DJ din Romania, Turntable Science. Daca vrei sa imbini clasicul cu actualul si cu atitudinea, nu ai cum sa nu saluti prezenta Grupului de Rezistenta (K-Gula, Naighba, Stoe, Brugner, Undoo si Dox). Pe rand piese noi, insa si clasicele cu care RAN/sul, Deliktul, Da Hood-ul, K’n’Confusion-ul v-au delectat aproape un deceniu. Duminica, fiind cea de-a 7-a zi, in care omul s-a odihnit, se va lasa cu off the doame si sesiuni. Multe trupe cu testicole mari: RAPARTA, CAST, R.A.S.A., B.R.G., plus ultra specialii Vapor si Sarpe.

 

 

Expres i-am lasat la final pe DJ, adevarata coloana vertebrala a hip hop-ului. Rand pe rand, Limun (Tm), Sauce (Tg Mures), Grigo (Bukale), VD88 a.k.a. Vlad Dobrescu, Carbon, DJ Paul, va vor incanta cu seturile lor, trecandu-va prin toata istoria hip hop, de la old school la 2010 boom bap.

 

raku

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 mai 2010 14:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult