Surpriză de Ignat. Un român a găsit scris pe porcul lui ”Porc oferit de Superbet”

Campania Superbet, care i-a adus la furie pe majoritatea românilor, continuă. Un român care se pregătea să taie porcul a descoperit că cineva scrisese ”Porc oferit de Superbet”, deși în realitate omul îl cumpărase de la târg cu 2500 de lei. Ca să fie și mai insultător, mesajul continua cu ”Taie responsabil”, ca și cum gospodarul ar tăia porci din sadism, când de fapt e vorba de o tradiție veche de două mii de ani.

Autorii ideii spun că este vorba de guerilla advertising. ”Am intrat noaptea și am realizat mesajul cu un stencil în timp ce atât porcul cât și stăpânul dormeau. Am folosit vopsea acrilică”, spune Teiu Stanciu, creierul din spatele campaniei.

Proprietarul porcului se teme însă că scrisul va afecta gustul slăninii, dar cei de la agenția de publicitate spun că aici e la noroc, exact cum e la pariuri: ”Cel mai important e cu ce îl afumi, iar noi recomandă IQos, pentru că fumul e problema. Ideal e să-l vapezi, nu să-l arzi”.

Efectul campaniei nu s-a lăsat așteptat. Proprietarul porcului a pus deja pariu cu câțiva vecini că porcul va avea slana mai groasă de o palmă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 decembrie 2022 14:22
Citește mai mult despre: porc Superbet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult