Monumentul “Aripi” din faţa Casei Scânteii s-a dovedit a fi o păcăleală! În această dimineaţă, la inaugurarea oficială, publicul a fost uimit să constate că sub prelata albă se afla o minunată biserică cu turle de aur, în valoare de 17,4 milioane de euro.

dezvelire_monument_piata_presei.jpg
Sosit şi el în Piaţa Presei pentru dezvelirea statuii de beton, Patriarhul Daniel s-a declarat “foarte surprins”, dar a procedat, cu calm şi stăpânire de sine, la sfinţirea noii biserici cu hramul Sf. Onufrie din Rinoreea.

“Nu înţeleg unde a dispărut monumentul, dar dacă tot a apărut pe soclul lui, complet din senin, un minunat lăcaş de rugăciune, eu zic să nu mai punem întrebări. Să ne bucurăm, să-l slăvim pe Domnul şi să facem o cinstită donaţie!”, a declarat întâistătătorul Bisericii Ortodoxe.

Reprezentanţii municipalităţii, ai Uniunii Artiştilor şi ai altor instituţii din domeniul mitei au căzut imediat de acord cu Preafericitul. “Toate semnele arată spre un miracol ceresc, astfel încât nimeni nu va deschide o anchetă privind dispariţia Aripilor”, a transmis biroul de presă al Primăriei.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!


National Cinematografic