Surpriză la dezvelirea monumentului din Piaţa Presei! Sub prelată era tot o biserică

Monumentul “Aripi” din faţa Casei Scânteii s-a dovedit a fi o păcăleală! În această dimineaţă, la inaugurarea oficială, publicul a fost uimit să constate că sub prelata albă se afla o minunată biserică cu turle de aur, în valoare de 17,4 milioane de euro.

Sosit şi el în Piaţa Presei pentru dezvelirea statuii de beton, Patriarhul Daniel s-a declarat “foarte surprins”, dar a procedat, cu calm şi stăpânire de sine, la sfinţirea noii biserici cu hramul Sf. Onufrie din Rinoreea.

“Nu înţeleg unde a dispărut monumentul, dar dacă tot a apărut pe soclul lui, complet din senin, un minunat lăcaş de rugăciune, eu zic să nu mai punem întrebări. Să ne bucurăm, să-l slăvim pe Domnul şi să facem o cinstită donaţie!”, a declarat întâistătătorul Bisericii Ortodoxe.

Reprezentanţii municipalităţii, ai Uniunii Artiştilor şi ai altor instituţii din domeniul mitei au căzut imediat de acord cu Preafericitul. “Toate semnele arată spre un miracol ceresc, astfel încât nimeni nu va deschide o anchetă privind dispariţia Aripilor”, a transmis biroul de presă al Primăriei.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 mai 2016 13:05

Alte articole

Vezi mai mult