Surse din Guvern: bugetarii vor primi o zi liberă la fiecare update de Windows

De luna viitoare, angajaţii statului ar putea primi o zi liberă la fiecare update de Windows! Anunţul a fost făcut ieri, în timpul celui mai recent update de Windows, de Sabin Gomoiu, şeful Brigăzii pentru Combaterea Muncii din cadrul Ministerului Muncii.

Potrivit lui Gomoiu, stresul unui update de Windows e principala cauză a sindromului burn-out la funcţionari. „Update-ul poate să dureze şi o oră, două, timp în care efectiv n-ai ce să faci, nu poţi să te joci solitaire, nu poţi să te uiţi la pisici pe youtube, trebuie să deschizi geamul ghişeului şi să rezolvi probleme pentru tot felul de cetăţeni. Din păcate, update-urile astea sunt din ce în ce mai dese şi mulţi s-au plâns că nu pentru asta s-au angajat la stat.”

„Deseori, când mă anunţa calculatorul că urmează un update, mă dădeam bolnavă şi rămâneam acasă. Ştiu că e urât, dar ce să fac? Nici să le opresc nu pot, că un sistem de operare neactualizat e vulnerabil la atacurile hackerilor. N-aş vrea să-mi fure ruşii pozele din vacanţă, reţetele de chec şi alte secrete din calculatorul de serviciu”, a declarat Geanina Vuia, şef de direcţie într-o primărie de municipiu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 iulie 2017 10:35
Citește mai mult despre: bugetari concediu update Windows

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult