Surse! Există o masonerie a săracilor, ai cărei membri controlează sărăcia lumii

Una din cele mai ascunse organizații secrete din lume este pe cale de a ieși la iveală. Câțiva membri ai acesteia nu au mai putut să-și țină peceltuite buzele și au dat în vileag cele mai ascunse secrete ale masoneriei săracilor.

Acestă masonerie este formată din cei mai puternici săraci ai lumii și controlează, conform estimărilor, întreaga sărăcie a lumii. A pornit la finalul secolului 17, cu o puternică familie de săraci evrei din Paris care și-a extins tentaculele în toate colțurile lumii. Simbolul lor este tot ochiul de deasupra piramidei, pentru că acesta se află pe banconota de un dolar, căci aceasta este întreaga avere pe care o dețin cei 7 săraci care formează consiliului suprem al Masoneriei Săracilor.

Planurile lor oculte vizează îmbogățirea tuturor oamenilor din lume ca să rămână ei cei mai săraci oameni, știut fiind faptul că banii nu aduc fericirea. Aceștia manipulează bursele și extragerile loto pentru a îmbogăți pe dușmanii lor și pentru a-i aduce pe aceștia la tăcere, odată ce se văd plini de bani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 februarie 2021 16:02

Alte articole

Vezi mai mult