Surse! Godină nu era foarte bun la pândit cu radarul, că tot dădea „Check in” din tufiș

După dezvăluirile privitoare la colaborarea cu securitatea ale președintelui Traian Băsescu, dar și ale istoricului Lucian Boia, un alt secret din trecutul întunecat al unui personaj cunoscut în România iese la iveală. Surse din poliție au dezvăluit că Marian Godină era praf la pânda cu radarul, că tot dădea check in și se prindeau șoferii.

„Da, era total neprofesionist Marian. Umblai prin Brașov, dai un pic pe Facebook, pac, Marian Godină checks in la Pădurea Bogății. Păi știi să n-o calci pe DN13, merg toți ca la înmormântare cu 10 km sub limita legală, nu prinzi nimic. Păi ce facem aici, pândă sau prevenție rutieră? Vreți să ajungem ca corporatiștii, să trăim din salariu, ați băut gaz?”, a declarat sub protecția anonimatului un fost coleg de la circulație de-al polițistului-vedetă.

Situația s-a mai remediat de când s-a mutat la mascați, unde interlopii care văd unde dă check-in Marian ies singuri afară din casă să vadă ce se întâmplă, că au impresia că se filmează o reclamă. Plus că foarte mulți ies pe casa scării să vadă dacă au baftă și pot să-i vadă și ei alpaca.

Scris de Ef
8 iunie 2019 09:06
Citește mai mult despre: Godina

Alte articole

Vezi mai mult