Toată lumea a căzut după fentă, că Marian Godină a renunțat la jobul de la Poliția Rutieră pentru unul la mascați că nu a reușit să intre la Academia de Poliție, locul unde orice analfabet poate să facă un doctorat. Motivul este cu totul altul spun surse din poliție: acesta s-a dus acolo pentru că tot mai mulți colegi începuseră să afle că scrie cărți.

godina_mascati_alpaca.jpg

„Nu vorbim aici de cărți normale scrise de polițiști, alea care sunt copiate din alte cărți mai vechi de câte un nepot, ci de o carte reală, scrisă de unul singur. Începeau să-l recunoască și alți polițiști ca „ăla care scrie” și risca să ia bătaie. Așa, la mascați, nu-l recunoaște nimeni, dacă vă uitați, pe ultima lui carte nici măcar nu mai e fața lui ci a unui animal sud-american, o alpaca”, spune sursa noastră din IGP.

Dealtfel Marian Godină s-a confesat unor apropiați că nu e așa ușor să scrii o carte fără să copii de la cineva și că transpira la un capitol mai rău decât la o sesiune de sală. De-aia și are o privire atât de încruntată, că se concentrează la acordul dintre subiect și predicat, nu că trebuie să ridice 140 la piept odată la două zile.

Scris de Eftimie | Wednesday, 30.10.2019 11:01 Social

National Cinematografic