Surse. Nichita Stănescu şi-a înscenat moartea ca să poată să bea în linişte, nederanjat de reporteri

Să fie moartea marelui poet Nichita Stănescu doar o înscenare? Ultimele informații din mediul cultural spun că da și că acesta se alătură astfel marilor dispăruți despre care se știe sigur că nu sunt morți printre care se numără Elvis, 2Pac, Andy Kaufman sau Gică Petrescu. Surse apropiate familiei acestuia spun că Nichita și-ar fi înscenat moartea ca să poată să bea nederanjat.

„Cu toții știm că Nichita Stănescu era un bețiv de cursă lungă, un performer în domeniu. Ce ai face dacă ai fi Usain Bolt sau Messi, ai face sport cu copiii în fața blocului sau ai merge să performezi cu adevărații profesioniști? Ce să facă Nichita, să bea cu Agopian sau să stea să vorbească cu reporterii ăia de categorie ușoară, care intră sub masă după două căni de vodcă?”, spune un apropiat al poetului.

Dealtfel mai multe informații au apărut pe această temă în privința lui Nichita. Surse din Caraibe spun că l-au văzut la o tequilărie cu Jim Morrison, compunând poeme pe mese, iar în Los Angeles mai mulți specialiști în muzică spun că ultimul album al lui 2Pac, al 8-lea după moartea lui, conține o melodie ale cărui versuri sunt compuse de Nichita.

Scris de Ef
4 ianuarie 2018 11:01
Citește mai mult despre: moarte nichita stanescu

Alte articole

Vezi mai mult