În pragul insolvenţei, RADET nu uită să se gândească la sărmanii bucureşteni fără centrale de apartament! Folosind ultimele fonduri de care dispunea, conducerea regiei a achiziţionat toate cele 2 milioane de telefoane Galaxy Note 7 rămase în stocul Samsung, urmând să le folosească drept combustibil pentru termocentrale pe timpul iernii.
 note7_centrala.jpg
“Din punctul de vedere al puterii calorice, un singur Note 7 e mai bun decât 2 kilograme de cărbune sau 7 kg de lemn de fag”, a declarat Decebal Popescu, piroman. “Chiar şi o centrală atomică e inferioară centralei pe telefoane, pentru că acestea din urmă nu produc deşeuri radioactive, ci doar hipstereală, care se descompune imediat în atmosferă.”

După încheierea contractului, transmit surse de la Seul, Sebastian Ghiţă a achiziţionat o parte consistentă din compania Samsung, iar preţul acţiunilor a crescut cu mai bine de 5%.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 22.09.2016 19:26 Social

National Cinematografic