În sfârşit, s-a făcut dreptate! Primarul Robu i-a reîmproprietărit pe ţiganii din clanul Cârpaci cu cetatea Sarmizegetusa Regia, pe care împăratul Traian le-ar fi confiscat-o abuziv în 106 e.n., împreună cu  sute de mii de galbeni de aur, pe care ţiganii îi obţinuseră în mod corect, din comerţ cu fenicienii, dar şi din dobândă de la creditele pe care le-au acordat celţilor.carpaci_sarmizegetusa.jpg

Ţiganii au documente cum că lui Honorius Carpacius Maximus Camatarius, strămoşul lor, le-ar fi confiscat romanii cetatea. Chiar dacă cetatea nu este în intravilan, şi este în judeţul Hunedoara, nici măcar în Timiş, totuşi primarul Robu spune că ţiganii din Clanul Cârpaci au dreptul să se întoarcă în cetate.

Primarul Robu spune că există în Timişoara un alt clan de ţigani care au documente care atestă că perşii lui Darius le-ar fi luat Dobrogea abuziv şi că trebuie retrocedată, dar încă aşteaptă un aviz de la Nuclearelectrica, pentru că ţiganii vor primi şi centrala atomică de la Cernavodă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 21.02.2017 15:24 Social

National Cinematografic