Surse demne de încredere au confirmat că un imens vapor plin cu bani, care a fost încărcat în SUA, se îndreaptă spre România și va ajunge în portul Constanța în trei zile. Deja mai multe oficialități române au confirmat că banii sunt pentru noi, să-i cheltuim cum ne dorim.

vapor-cu-bani-constanta.jpg

„Pentru a evita îmbulzeala am început să facem liste cu românii care vor să vină să ia și ei câte o sacoșă de bani. Am calculat și ajunge la fiecare român câte o pungă de Mega plină cu dolari. Vor trebui să aibă la ei un buletin ca să evităm eventuale încercări de fraudare”, a declarat șeful Administrației Portului Liber Constanța. 

Cât despre sursa banilor, se presupune că aceștia ar veni de la o serie de filantropi americani, cărora li s-a făcut milă de noi, și-au zis să avem niște bani, nu se știe când apare o problemă. Mare atenție, românii din diaspora nu vor beneficia de banii de pe vapor, dar vor putea cere de la rude, dacă e cazul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 19.08.2019 16:36 Social

National Cinematografic