Susţinătorii încălzirii globale vor fi judecaţi de un tribunal internaţional la Nürnberg!

Decizie istorică provocată de valul de frig ce a cuprins iarna aceasta întreaga lume! Principalii susţinători ai încălzirii globale vor fi inculpaţi într-un proces ce va avea loc la Nürnberg şi va fi judecat de un tribunal internaţional. Autorităţile din Europa şi Statele Unite operează deja ample arestări, deşi oamenii legii spun că în majoritatea cazurilor au ajuns prea târziu, adepţii încălzirii globale fiind găsiţi îngheţaţi în case, cu toate ferestrele deschise şi ventilatorul pornit în semn de sfidare.

Câţiva lideri au fost totuşi capturaţi şi aduşi în cătuşe la Nürnberg pentru a fi judecaţi. Din păcate, Al Gore nu va mai ajunge la proces deoarece a fost pus în celulă cu Michael Moore care, neavând de unde să-şi ia o gustare noaptea, l-a mâncat. În schimb, susţinătorii români ai încălzirii globale vor scăpa probabil cu pedepse uşoare, afară de Mircea Toma: acestuia i se va confisca toată averea, deşi cunoscutul ecologist a cerut mai degrabă să fie executat pe loc.

Mulţi partizanii ai încălzirii globale au scăpat totuşi de autorităţi şi s-au refugiat în munţi, unde continuă rezistenţa. Ei susţin că frigul de afară e pur şi simplu o iluzie creată de propaganda marilor companii şi că imaginile cu oameni care au murit de ger sunt trucate iar ce se vede alb pe jos e miez de la nucile de cocos care tocmai au căzut din cocotierii crescuţi în oraşe ca urmare a efectului de seră.

Scris de TNR
2 februarie 2012 17:02

Alte articole

Vezi mai mult