Sute de bucureşteni au făcut coadă ca să se îmbrâncească pe gratis

O nouă iniţiativă a Primariei Capitalei încearcă să satisfacă nevoia bucureştenilor de înghesuială, coate-n ficat şi genunchi în boaşe. Cozile la îmbrâncit sunt organizate încă de seara, prin montarea unui afiş pe care scrie „Vă rugăm să aşteptaţi în ordine”. Aparent, cuvântul „ordine” are o putere teribilă asupra bucureştenilor, care când îl aud imediat încep să se calce în picioare ca să se bage mai în faţă.

Primarul Sorin Oprescu este mândru de această iniţiativă: „Am hotărât să separăm oamenii care stau la cozi pentru o treabă de oamenii care stau la cozi doar ca să se îmbrâncească. Evident, la îmbrâncit vor avea prioritate femeile, copiii şi bătrânii, fiindcă ei nu pot sta o zi întreagă în picioare pentru o îmbrânceală.”

Din cauza organizării defectuoase, la multe din aceste cozi a ieşit un haos total. La o coadă din Militari un tânăr se grăbeşte să se îmbrâncească cu ceilalţi, scuzându-se că mai are şi altă treabă. În spatele lui, pensionar se împinge cu tupeu în faţă urlând: „Avansaţi, avansaţi! Văd că alţii se îmbrâncesc de două ori şi se aşează iar la coadă! Frate, te-ai îmbrâncit o dată, mai lasă şi pe altul! Eu am fost primul la coadă, m-am trezit la cinci dimineaţa şi am venit direct aici, nici nu aveam în cine să mă împing.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 noiembrie 2011 16:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult