Sute de cocalari cu picioare degerate, după ce au schiat în şlapi pe pârtiile de pe Valea Prahovei

Creştere spectaculoasă a cazurilor de persoane cu picioare degerate în acest week-end, după ce cocalarii au luat cu asalt pârtiile de pe Valea Prahovei. După ce au urcat cu BMW-urile până sus pe pârtie, cocalarii n-au mai avut răbdare şi au sărit în schiuri încălţaţi în şlapi, dar şi cu bere la pet în mâini, în loc de beţe de schi.

Practic, cocalarii n-au avut nici o şansă, în condiţiile în care nu purtau nici măcar şosete. „Doar cocalarii poartă ciorapi la şlapi”, şi-a explicat cocalarul Manuel Rotaru opţiunea. „Coborârea a fost belea, mi s-a răcit şi berea la pet până am ajuns jos, unde mă aştepta gagica cu seminţe încălzite. Abia după un timp am realizat că nu îmi mai simt picioarele, care se înnegriseră între timp.”

Marele regret al lui Manuel este că n-a mai apucat să scrie cu pipi în zăpadă „Fortza Steaua”, imediat după ce şi-a terminat berea la pet. El se află acum în spital, cu degerături severe, alături de alte câteva sute de cocalari, iar medicii dezbat intens cum e mai bine să procedeze, să le amputeze cocalarilor picioarele sau, mai degrabă, capul.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
21 decembrie 2013 09:12

Alte articole

Vezi mai mult