Sute de Dacii, implicate într-un singur accident

Un tren încărcat cu 208 de Dacii a deraiat in Austria. În urma accidentului, jumătate dintre maşini au fost distruse. Se pare că, auzind despre accident, beneficiarul transportului de Dacii nu a intrat în panică, a spus că mai pune o sârmă ici-colo şi le face el să meargă. 

De reţinut că, atunci când e vorba să parcurgă distanţe mari, Daciile merg, ca şi oamenii, cu trenul.

 

Nu pui o Dacie să te ducă până în Franţa, că merge şi încet, iar de la un punct încolo nici nu mai poate. Ca să nu o soliciţi prea tare îi iei bilet, o urci în tren şi-o pui undeva unde e mai mult loc pentru bagaje. Ce-i bine e că poţi să meştereşti la ea până ajungi la destinaţie.Cânt te plictisteşti îi mai verifici uleiul, te mai uiţi să vezi dacă merg semnalizările, claxonezi după ăla care merge din vagon în vagon şi vinde apă plată cu 100.000 sticla.

Daciile din trenul deraiat erau noi, probabil de-aia nici nu mergeau. Când îţi iei o Dacie nouă, în primele săptămâni o ţii în faţa blocului şi meştereşti la ea, repari ce mai poate fi reparat. Cum o aduci până acolo, tu ştii. Ea în sine nu e făcută să meargă. Practic, ţi se vinde o materie primă, restul depinde de cât de bun eşti ca mecanic. Dacă pe urmă ai noroc şi-ţi porneşte, e meritul tău, nu al uzinei, ei ţi-au vândut doar nişte piese, nici alea suficiente. 

De-aia ajung proprietarii de Dacii să spună despre maşina lor că, după 25 de ani, merge ca atunci când au cumpărat-o.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 iunie 2010 20:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult