Sute de masochişti, aşteptaţi la mitingul de susţinere a jandarmilor: “Am fost şi pe 10, a fost grozav!”

Mitingul de susținere a jandarmilor a stârnit interes nu doar în grupurile de umor ci și în rândul sado-masochiștilor. Aceștia s-au arătat foarte interesanți de participare, bazându-se pe faptul că unde-s jandarmi iese și bătaie cu pulanul, cătușe gag în gură, ce e în dotarea jandarmeriei.

„Am fost și la ăla de pe 10, a fost foarte fain, nici măcar n-a trebuit să ne rugăm de ei. N-am dus un pic mai în față să întrebăm ce se strigă și am luat-o direct, cică se dăduse deja avertisment. Nici n-am apucat să stabilim care e cuvântul cheie, când ne descheiem la șliț că eram deja în cătușe, bătut rezonabil, într-o dubă fără geamuri. Păi pentru asemenea servicii eu plătesc sute de euro pe seară”, a declarat Dorin Coloja, un tânăr sadomasochist din Urziceni.

Pe lângă aceștia, la mitingul jandarmeriei sunt așteptați să apară și alți oameni, ăia care sunt genul ăla de om cum e genul ăla de câine, mai prost, mai pămpălău, care mai stă după dulău să primească și el ceva din ce rămâne după vântătoare. Genul ăla de oameni or să mai vină. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

25 august 2018 05:04
Citește mai mult despre: jandarmi miting

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult