Sute de mii de bărbaţi români sunt mohorâţi şi iritabili: „E una din zilele acelea”

Sute de mii de bărbaţi din România trec azi prin stări foarte neplăcute, cu oftaturi dese şi adânci. Aceştia susţin că sunt mohorâţi şi iritabili, întrucât „e una din zilele acelea”.

Deşii psihologii susţin că în principiu ar fi vorba de o astenie de primăvară, bărbaţii precizează că adevăratul motiv îl constituie oroarea zilei de 8 Martie.

„Singura speranţă care ne rămâne e că aici se termină visul îngrozitor, care a început cu Valentine’s Day, a continuat cu Dragobetele şi a culminat cu Mărţişorul”, susţine Decebal Popescu, bărbat surprins în timp ce căuta un buchet de flori mai ieftin de 100 RON la florăriile din Bucureşti.

Bărbaţii infirmă teoria asteniei, declarând că „Am multă energie în mine, dacă aş putea aş fugi unde aş vedea cu ochii. Prefer însă să am puţină răbdare, diseară se termină totul”.

Cei mai mulţi bărbaţi solicită doar să fie lăsaţi în pace, să-şi vadă de supărarea lor şi, dacă se poate, să nu fie sâcâiţi de şefi sau rude: „Ştiu şi ei prin ce trecem, nu trebuie să ne răsucească cuţitul în rană”, încheie Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
8 martie 2013 08:03

Alte articole

Vezi mai mult