Sute de mirese furate, duse în Spania şi obligate să se prostitueze

Un nou fenomen tulbură apele în societatea românescă. Miresele furate de la nuntă sunt răscumpărate tot mai greu de miri, pe măsură ce nuntaşii îşi dau seama că pot câştiga mult mai bine dacă le vând reţelelor internaţionale de proxenetism.

În ultimul an, sute de tinere mirese au ajuns în bordeluri clandestine din Spania, Bosnia şi Kosovo. Motivul e cât se poate de simplu: soţii lor fie nu au avut cu ce să le răscumpere, fie au crezut că e o glumă şi au mizat pe bunăvoinţa nuntaşilor.

Un lucru e cert: Atunci când ţi se fură mireasa de la nuntă, nu mai negociezi cu nuntaşul care a făcut asta. Cel mai bine e să pui mâna pe telefon şi să suni la poliţie. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că există o brigadă specială care se ocupă de astfel de cazuri şi care arestează tot ce mişcă în apropierea femeilor îmbrăcate în alb.

Un sfat pentru cei care vor să fure mirese la modul paşnic: Nu mai mergeţi cu mireasa furată la arcul de triumf, pe stadion, în discotecă sau la OTV. La câte s-au întâmplat în ultimul timp, poliţiştii nu vor ezita să deschidă focul, fără avertizare. Cu cât mireasa este mai bună, cu atât pericolul este mai mare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
1 octombrie 2010 11:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult