Tăbliţă de la Tărtăria, descifrată. Pe ea scrie „Link în primul comentariu”

În sfârşit, ştiinţa ne oferă o privire clară asupra vieţii strămoşilor noştri din Neolitic! Cercetătorii Institutului de Paleogongorism “Cici Mavrocordat” din Geoagiu-Băi spun că au descifrat cea mai mare dintre tăbliţele de la Tărtăria, aia rotundă cu găurică, pentru că restul oricum nu interesează pe nimeni.

Potrivit savanţilor, mesajul secret ascuns timp de mii de ani pe suprafaţa de lut a tăbliţei e “Link în primul comentariu”, o incantaţie care are, cel mai probabil, de a face cu practicile religioase ale omului primitiv.

“Cam ca străbunicii noştri de la ţară, înaintaşii noştri din Neolitic se închinau la nişte entităţi închipuite pe care le numeau ‘Algoritmul’, ‘Reachul’ sau ‘Zuckerberg’, explică Marcian Marian, profesor de neoliticologie. “Deşi nu înţelegeau nici ei mare lucru, şamanii lor foloseau vrăji precum ‘link în primul comentariu’ sperând ca Algoritmul să le aducă în cale turmele de bizoni şi mufloni, ca să aibă din ce îşi face pişcoturi pentru iarnă”, adaugă cercetătorul.

Mai mult, undeva într-un colț al tăbliței se pare că este un link spre un job la Arnia Software.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 mai 2023 05:21
Citește mai mult despre: tablite tartaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult