Tabloidele britanice ne vorbesc din nou de rău: „Românii ne fură biscuiţii şi se şi laudă cu asta!”

Englezilor li s-a umplut paharul! Tabloidul britanic The Sun a publicat un articol nimicitor la adresa românilor care, în viziunea autorilor, ar trebui excluşi din UE. „Nu le-au ajuns furtul de la metrou, clonatul de carduri şi alte mici tâlhării. În ultima vreme românii au început să ne fure chiar şi biscuiţii”, reclamă cotidianul britanic.

Jurnaliştii spun că, în pur stil românesc, nu numai că le-am luat biscuiţii dar i-am şi modificat cât să conţină un picuţ de alcool. „Televiziunile din România sunt pline de mesaje propagandistice în care un tânăr se laudă că ne vor fura biscuiţii în aplauzele oamenilor din sală. Asemenea obrăznicie n-am văzut nicăieri în lume”, se arată în articol.

Totodată, englezii sunt nedumeriţi de asaltul românesc asupra biscuiţilor. „Îi acuză pe americani că le-au luat un sport obscur, numit oină, pe francezi că au furat un stilou (cel mai probabil Sarkozy a fost făptuitorul) dar se răzbună pe noi. Ce-aveţi, bă, cu biscuiţii noştri!?”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 noiembrie 2013 12:11

Alte articole

Vezi mai mult