Tabloidele cer interzicerea frizeriilor, deoarece masacrul de la coafor se poate repeta oricând!

Alarmant! După ce o statistică recentă a arătat că peste 90% dintre conaţionalii noştri au mers măcar odată în viaţă la frizer sau la coafor, expunându-se astfel riscului unui atac armat, mai multe tabloide din România cer scoaterea în afara legii a tuturor saloanelor de acest gen. „E un act iresponsabil”, spune redactorul-şef de la Click! „ca oricine să-şi poată deschide un astfel de salon al morţii, în care în orice clipă ar putea intra femei, copii sau bătrâni. Când avem o soluţie atât de simplă pentru ca masacrul de la coafor să nu se mai repete niciodată nu înţeleg de ce nu o punem în practică.”

„Nu armele ucid oameni şi nici oamenii nu ucid oameni, saloanele de coafură ucid oameni!” afirmă şi directorul editorial de la Libertatea. „Nu poţi să nu ieşi schimbat dintr-o astfel de instituţie, în multe cazuri se poate spune că arăţi ca alt om, şi deseori eşti schimbat permanent.”

Oamenii politici spun totuşi că iniţiativa tabloidelor, deşi lăudabilă, e prost direcţionată şi nu va preveni repetarea uneu tragedii precum cea de la Perla. Ei consideră că ar trebui scoase în afara legii căsătoriile, dacă vrem să tăiem răul de la rădăcină.

Scris de TNR
9 martie 2012 10:03

Alte articole

Vezi mai mult