Tămăduitoarele au organizat un simpozion pe tema „Ghicitoria, între trecut şi viitor”

Evenimentul îşi propune să dezbată probleme actuale ale ghicitoriei din România, locul ghicitorului în societate precum şi gradul său de implicare în problemele celorlalţi. „Trebuie să eliminăm escrocii din acest domeniul nobil al ghicitoriei pe bani”, spune clarvăzătoarea Carmen. „Oamenii trebuie să ştie cum să se ferească de tămăduitoarele care nu descântă live, ci doar mimează că descântă. Este o totală lipsă de respect pentru client.”

Temele principale ale simpozionului au fost: Igiena personală în chiromanţie, Legături dezlegate, Magia color în tehnica 3D, Descântece fără refren, Binefacerile mătrăgunei şi Extracţia argintului viu din corp fără ajutorul cianurilor. De asemenea, a fost inaugurat şi primul Spital de tămăduire de urgenţă, care va avea şi un serviciu de Dezfermecare SMURD. În maximul 40 de minute, un echipaj de tămăduitori vine la locul accidentului şi le ghiceşte viitorul celor vor să ştie dacă mai scapă.

Clarvăzătoarea Carmen mai crede şi că românii îşi bat joc de viitorul lor. „Pentru mulţi români vrăjitoria a devenit un miraj, nu vor decât să-şi vadă chipul pe globul de sticlă. Însă nu toţi sunt telegenici, unii pur şi simplu nu dau bine pe globul sticlă, orice le-ai face.”

La finalul evenimentului a avut loc o expoziţie de carte de ghicit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 noiembrie 2011 16:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult