Tânărul beat care a furat o mașină de poliție s-a predat și are pensie specială

A furat, dar a și muncit în Poliție! Tânărul care a fost reținut pentru că a condus beat și care a furat o mașină de poliție a acceptat să se predea și a primit și pensie specială. Tânărul a dovedit că după ce a furat mașina de poliție a sancționat mai mulți șoferi, deci a îndeplinit funcția de polițist de la brigada rutieră, așa că are dreptul la o pensie specială exact ca toți colegii lui.

Mai mult, tânărul spune că nu a furat mașina de poliție, ci se afla în misiune, din moment ce îndeplinea funcția de polițist. El a făcut plângere penală polițiștilor care au încercat să-l împiedice să iasă cu mașina de poliție din parcare: ”Este obstrucționarea justiției, dragi colegi polițiști!”.

Surse din secția unde a fost reținut spun că tânărul a dat mai multe amenzi într-o seară decât toți ceilalți polițiști în toată cariera lor și că a fost chiar intransigent cu șoferii.

”Fiind el însuși un mare bagabont, îi identifica rapid pe șoferii care conduceau drogați, băuți, sau cu o prostituată în portbagaj. Deci chiar nu știu ce să facem, mai bine îl ținem pe ăsta, cu toate că bea. Oricum, nu bea mai mult decât polițiștii pe care îi avem acum, care nici nu dau amenzi și încasează salariile degeaba”, spune Decebal Popescu, șeful diviziei Psihologice a Poliției Române.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
21 octombrie 2022 12:51
Citește mai mult despre: amenzi pensie specială polițist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult