Un studiu efectuat pe tranzacțiile clienților Revolut arată că 90% din clienți trimit doar gifuri cu bani, dar nu și bani, pentru că sunt săraci și nu au bani. Foarte mulți și-au făcut Revolut ca să primească 50 de lei de la Revolut, pe care i-au cheltuit în Vamă, sau la automatul cu sandvișuri din corporație.gifuri_revolut.jpg

Clienții sunt mulțumiți de feature-urile aplicației, dar cer mai multe gifuri cu bani, pentru că numărul lor e limitat și s-au plictisit repede să trimită aceleași gifuri.

”De câte ori n-am luat țeapă. Aud notificarea că mi-a intrat ceva în Revolut, intru și ce să vezi? Iar gif-uri”, spune Marian, din Berceni, utilizator Revolut.

De altfel, Revolut este descrisă de români drept ”aplicația aia de trimis gif-uri” și nu ”aplicația aceea de banking”, tipic pentru niște săraci.

Cei care au Revolut Metal cer gif-uri speciale doar pentru ei: ”Pentru ce mi-am făcut Revolut Metal, dacă nu vede săracul ăla? Să fie un gif cu aur, frate, să priceapă că l-a primit de la un barosan”, spune Robert Acrișor, deținător Revolut Metal.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Thursday, 19.09.2019 10:33 Social

National Cinematografic