Țară de săraki! 90% din români folosesc Revolut doar ca să-și trimită gif-uri

Un studiu efectuat pe tranzacțiile clienților Revolut arată că 90% din clienți trimit doar gifuri cu bani, dar nu și bani, pentru că sunt săraci și nu au bani. Foarte mulți și-au făcut Revolut ca să primească 50 de lei de la Revolut, pe care i-au cheltuit în Vamă, sau la automatul cu sandvișuri din corporație.

Clienții sunt mulțumiți de feature-urile aplicației, dar cer mai multe gifuri cu bani, pentru că numărul lor e limitat și s-au plictisit repede să trimită aceleași gifuri.

”De câte ori n-am luat țeapă. Aud notificarea că mi-a intrat ceva în Revolut, intru și ce să vezi? Iar gif-uri”, spune Marian, din Berceni, utilizator Revolut.

De altfel, Revolut este descrisă de români drept ”aplicația aia de trimis gif-uri” și nu ”aplicația aceea de banking”, tipic pentru niște săraci.

Cei care au Revolut Metal cer gif-uri speciale doar pentru ei: ”Pentru ce mi-am făcut Revolut Metal, dacă nu vede săracul ăla? Să fie un gif cu aur, frate, să priceapă că l-a primit de la un barosan”, spune Robert Acrișor, deținător Revolut Metal.

Scris de TNR
19 septembrie 2019 08:09
Citește mai mult despre: revolut

Alte articole

Vezi mai mult