Taximetrist, prins escrocând clienţii prin metoda “maimuţa”! Le lua banii şi fugea cu ei într-un pom

Cunoscută şi aplicată de zeci de ani pe meleagurile noastre, metoda “maimuţa” revine în atenţia publicului! Tot mai mulţi taximetrişti fără scrupule o pun în aplicare pentru a-şi rotunji veniturile pe seama clienţilor neatenţi. Chiar în această dimineaţă, un şofer al companiei bucureştene Taxi Amerindian 2001 a fost surprins folosind metoda “maimuţa”.

“În timpul cursei, profitând de faptul că pasagerul nu era atent la aparatul de taxare, şoferul Vlăduţ M. i-a sustras acestuia portofelul din geantă, a ieşit pe geamul stânga faţă şi s-a cocoţat într-un copac înalt, de unde a început să arunce cu fructe şi excrement”, a explicat Decebal Popescu, reprezentantul Poliţiei rutiere. “Un caz spectaculos, dar nicidecum unic, de escrocherie prin metoda ‘maimuţa’.”

În urmă cu doar câteva zile, un alt taximetrist bucureştean a fost prins în flagrant în timp ce îşi ţepuia clientul cu metoda “maimuţa”. “A fost nevoie de intervenţia pompierilor şi a unui îngrijitor de la Zoo Băneasa ca să-l dăm jos din castanul înalt de 15 metri unde se urcase cu banii păgubitului.”

“Îi rugăm pe cetăţeni să fie vigilenţi şi să nu se urce în maşină cu şoferi blănoşi, cu coadă, care îşi arată dinţii în semn de salut sau care au fundul roşu şi încreţit. Ar putea deveni victime ale metodei ‘maimuţa’”, adaugă agentul Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
31 iulie 2014 14:59
Citește mai mult despre: escrocherie maimuta taxi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult