Taximetriştii bucureşteni vor ca provincialii să poarte un semn distinctiv, să-i ţepuiască mai uşor

Asociaţia Taximetriştilor din Bucureşti a adoptat o rezoluţie prin care solicită ca provincialii sosiţi în capitală să poarte un semn distinctiv, pentru a-i putea ţepui mai uşor.

„În prezent este din ce în ce mai dificil să identificăm provincialii, mai ales pe fondul stabilirii atâtor provinciali în Bucureşti, în mare parte din Brăila. Se îmbracă aproximativ la fel, au acelaşi accent, dar când încercăm să-i ocolim puţin unii sar imediat în sus, pentru că ştiu străzile”, a declarat Robert Acrişor, taximetrist bucureştean.

Taximetriştii solicită ca provincialii care sosesc în Gara de Nord sau în principalele autogări să poarte un ecuson pe braţ sau în piept, astfel economisindu-se mult timp în identificarea lor.

„De multe ori trebuie să-i pândesc chiar când se dau jos din tren sau din autobuz şi să-i urmăresc, invitându-i insistent în taxi. Altfel ar fi dacă i-aş vedea cu ecusonul şi le-aş apuca nonşalant bagajul, aruncându-l în portbagaj”, a mai comentat taximetristul.

După discuţii aprinse, taximetriştii au ajuns la concluzia că semnul cel mai potrivit ar fi un smiley, pe care provincialii ar trebui să şi-l agaţe în piept sau într-un alt loc, cât mai vizibil, pentru a putea fi reperaţi uşor şi ţepuiţi cât mai serios.

Scris de Ionut
26 august 2013 11:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult