Taximetriştii din Bucureşti protestează din nou. Vor închiderea metroului, că le fură clienţii

Tupeu de taximetrist! După ce au cerut închiderea UBER, mii de burtoşi cu lanţuri şi miros de bălegar au blocat din nou traficul în Capitală, protestând că statul permite entităţii numite Metrorex să funcţioneze, deşi le fură sistematic sute de mii de clienţi pe zi, şi asta cu complicitatea autorităţilor, care nu fac nimic să-i oprească, ba mai mult, le oferă şi reduceri pentru studenţi!

“Au guri de metrou în cele mai strategice locuri din oraş, unde ar fi mult mai bine să stăm noi, taximetriştii, şi eventual te ducem, dacă avem drum în direcţia aia, dar ne înţelegem şi la preţ, că nu e aşa simplu. Pui ceasul, asta e bătaie de cap, şi benzina aţi văzut cât s-a făcut, trebuie să trăim şi noi cumva”, susţine unul din taximetrişti.

Taximetriştii spun că desfiinţarea metroului nu ar însemna şi trimiterea angajaţilor în şomaj: “Statul le poate cumpăra câte un Logan şi o licenţă de taxi şi oamenii ar intra direct în pâine. Uitaţi-vă câţi bani s-au aruncat pe Magistrala 5. Păi cât bacşiş trăgeam din banii ăia?”, spun taximetriştii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 mai 2017 11:05
Citește mai mult despre: Metrorex metrou protest taxi

Alte articole

Vezi mai mult