Taximetriştii, obligaţi să treacă în geam în ce cartier stau, să nu mai mintă că se retrag

Prima măsură de bun simţ în domeniul taximetriei. Toţi şoferii vor fi obligaţi să afişeze într-un loc vizibil, la exterior, cartierul în care locuiesc, ca să nu mai mintă vinerea sau sâmbătă seara că ei se retrag în Militari sau în Titan, când de fapt nu le convine cursa.

Mulţi taximetrişti au apelat la altă şmecherie. Şi-au făcut rezidenţă în Italia şi nu mai acceptă decât curse de aeroport, sub pretextul că se retrag spre casă, la Udine sau la Modena, aşa că vor fi obligaţi să afişeze locul naşterii din buletin, adică Focşani, Bârlad, sau Rahova, în cazul a peste 90% din taximetriştii bucureşteni.

În acest moment, protestul taximetriştilor se manifestă sub forma unor claxoane însoţite de înjurături, dar asta e posibil şi să fie comportamentul lor normal.

Unii şoferi de taxi solicită ca regulile să fie la fel pentru toată lumea, adică aplicaţiile gen Taxify să transmită timpul real în care vine maşina, nu să afişeze că vine în 2 minute timp de 15-20 de minute, cum se întâmplă în prezent.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 decembrie 2018 17:13
Citește mai mult despre: berceni sofer taxim taxify

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult