Te duci la Mamaia? Nu uita crema anti-bodyguarzi, care îţi acoperă vânătăile

Tot mai mulți turiști de pe litoralul românesc se plâng că, statul prelungit la soare nu le dă doar insolație și arsuri, ci și vântătăi. De aceea specialiștii în epdidermă recomandă ca înainte de a merge la plajă să vă dați și cu o cremă anti-bodyguarzi, pentru a acoperi vânătăile.

„Am ieșit cu cearșaful în fața hotelului, am stat vreo jumătate de oră și, când m-am ridicat, am observat că mi s-au învinețit brusc ochii, și îmi curgea și sânge din nas. Nu arată frumos, eu am venit aici să mă bronzez uniform. La hotel am observat că mă bronzasem neuniform și pe coaste, se vedeau urme de bocanci și tomfă”, a spus un turist nemulțumit de condițiile de pe litoral. Alții spun că e jenant să te bronzezi cu ochelarii de soare pe nas, dar și mai jenant e să ți se vadă urmele de „robinet” sau „box” cum îi mai spun necunosctătorii.

„Primim astfel de reclamații aproape în fiecare zi”, a declarat doctorul dermatolog Decebal Popescu. „Recomandarea noastră e să folosiți o cremă anti-bodyguarzi cu factor de protecție 9000+. Cam trei centimetri de cremă pe față sau pe alte părți sensibile ar trebui să fie suficient”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 august 2015 13:08
Citește mai mult despre: bodyguarzi crema litoral vacanta

Alte articole

Vezi mai mult