Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că va continua testele pe populație cel puțin până la prima criză în care vor fi prinși, ca de obicei, nepregătiți. Astfel, pentru mâine dimineață este planificată testarea furtunului de pompieri pe populație. 

pompieri-tulumba-furtun-apa.jpg

„Avertizările vor fi aleatorii dar vor acoperi tot teritoriul țării. Echipaje se vor deplasa în localități, vor prinde furtunul la hidrant și dis de dimineață vor trage cu el în cetățeni. Atenționăm pe cei care vor primi mesajul cu tulumba că acesta este doar un mesaj de testare și nu se impune aplicarea măsurilor de autoprotecție”, a declarat șeful ISU, Ioan Gargalian.

Totodată, reprezentanții ISU atrag atenția cetățenilor să nu se mai plângă de astfel de alerte că încă nu au primit-o pe aia de la Jandarmerie, în care mai mulți jandarmi vor veni să le mute fălcile din loc prin casă tot ca test, în cazul în care izbucnește vreo revoltă de stradă și nu știu cum trebuie bătut corect un contribuabil. În privința semnalelor de la ANAF, autoritățile atrag atenția că alea nu sunt un test ci, pe bune, chiar trebuie să plătim banii ăia. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 30.07.2019 17:58 Social

National Cinematografic