Te simți ca acasă! Turiști români din Thassos, treziți cu ”Fiare vechi loooom”

Oroare în Thassos într-o zonă cu pensiuni unde sunt cazați mii de români. Aceștia se plâng că au fost treziți de la primele ore ale dimineții de strigătul ”Fiare vechi loooom”, chestie care e mai nasoală decât bormașina și care le-a distrus vacanța. Mulți au început deja să-și pună bagajele în mașină și să se îndrepte spre feribot, cu toate că mai aveau o săptămână plătită în avans.

”Visam că stau pe șezlong cu un Mythos lângă mine și în somn îi ziceam chelnerului să-mi mai aducă o porție de calamari. Iar el îmi răspundea cu fiare vechi loooom. Moment în care m-am trezit”, se plânge unul din turiști. El e nemulțumit că Grecia nu a transmis un cod roșu de fiare vechi.

Inițial mulți turiști au crezut că aud vânzătorul ambulant grec care strigă ce marfă are, până au auzit și ”Fiare cumpăăăăăr”, moment în care și-au dat seama ce s-a întâmplat. Un turist din Vâlcea spune că era previzibil, din moment ce pe feribot la venire a văzut o căruță cu coviltir, acoperită cu fierătanii și butoaie goale.

Și în Zakynthos s-au produs incidente asemănătoare. Unui turist i s-a propus să-și vândă Golful pentru fier: ”Ți-l iau în șaișpe sute”, i-ar fi propus domnul cu pălărie elegantă a cărui soție încerca să taie cu bomfaierul un capăt de fier beton de la o pensiune vecină, în construcție.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
5 iulie 2021 08:07

Alte articole

Vezi mai mult