Spre deosebire de alte entii conlocuitoare, Uniunea Națională a Șaormarilor din România a decis ca ziua de 1 decembrie să fie sărbătorită cum se cuvine. Astfel, astăzi și numai astăzi, dacă ceri șaorma cu de toate primești și fasole cu cârnați. 

saorma-fasole-carnati.jpg

„Inițial ne-am gândit la șaorma cu mici, altă delicatesă tradițională românească dar, cu câteva zile înainte de 1 decembrie nu se mai găsea bucățică de carne de mici pe piață. Fasolea cu cârnați a câștigat înaintea varzei cu cârnați că varză primești oricum dacă ceri cu de toate”, a explicat un expert șaormar din Dristor. 

Specialiștii se așteaptă ca în urma Zilei Naționale să nu mai existe pericolul să rămânem fără gaze naturale peste această iarnă. „Avem suficientă fasole pentru încă o zi națională, dacă se poate să o facem prin 15-16 decembrie să ne odihnim și noi un pic înaintea minivacanței de Crăciun”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 01.12.2017 15:08 Social

National Cinematografic