Ţeapa anului! 3 milioane de români şi-au donat casa Bisericii crezând că semnează o petiţie anti-gay

Mare atenţie la escrocherii în această perioadă a anului! Potrivit unui raport al Poliţiei, mai bine de 3 milioane de români şi-au pierdut agoniseala de o viaţă după ce au fost păcăliţi să semneze ceea ce ei credeau că e o simplă petiţie împotriva homosexualilor.

“Sub pretextul că apără familia tradiţională, escrocii umblau din uşă în uşă convingându-le pe victime – majoritatea bătrâni sau oameni cu o educaţie modestă – să semneze o ‘petiţie pentru modificarea Constituţiei’”, explică maiorul Decebal Popescu de la Brigada Alfabetizată. “De fapt, bieţii oameni semnau un contract de donaţie prin care îşi cedau casele şi întreaga avere Bisericii.”

“E o schemă clasică, practicată chiar şi de gangsterii lui Al Capone în perioada Marii Depresiuni”, adaugă reprezentantul Poliţiei. ““Înţelegem disperarea oamenilor care şi-au pierdut acoperişul de deasupra capului, dar nu putem să le recomandăm decât să fie mai atenţi data viitoare. Din păcate, doar Dumnezeu poate să investigheze activitatea cuvioşilor săi slujitori.”

Patriarhul Daniel a negat acuzaţia că ar fi pus la cale cel mai mare tun din 1929 încoace, asigurându-i pe români că au subscris la “exact ce trebuie”, respectiv “să-i alungăm pe transsexuali sau aşa ceva”, şi dându-le semnatarilor exact 24 de ore să elibereze incintele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
26 mai 2016 00:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult