Ţeapă oribilă la Parascheva. Un român s-a rugat pentru bani şi când a ajuns acasă a primit o ofertă de muncă!

Mare atentie când vă rugați la Sf. Parascheva sau alți sfinți de putere similară. Specialiștii în teologie avertizează că exisă o posibilitate destul de mare ca sfântul să nu înțeleagă exact ce vă doriți și să încerce să îndeplinească o minune după cum îl taie capul.

Este și cazul d-lui Adrian Tomescu din Bârlad, un pelerin care a fost weekendul trecut să se roage la Sf. Parascheva și a descoperit că lucrurile nu sunt așa simple precum par. „M-am rugat și m-am spovedit, am venit acasă cu sufletul împăcat și cu credință în Dumnezeu. Nici n-am apucat să mă așez bine în birt că am primit fatidicul telefon de la AJOFM. Că haideți pe la noi, că s-a găsit ceva exact pentru dumneavoastră, că e în oraș, că salariul e bunicel, ce să zic, nici nu puteai să-i refuzi, că altfel pierzi indemnizația”, spune dl. Tomescu.

Acesta a precizat că vestea nu putea să pice într-un moment mai prost, anul acesta ultimul său copil minor a terminat și școala, așa că nu se mai poate baza nici pe alocația lui, iar soția a declarat că nu mai dorește să facă alți copii. „Este bătaie de joc ce se întâmplă, vă jucați cu viețile oamenilor, v-o spun, țara asta nu se mai face bine niciodată”, s-a plâns dl. Tomescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

15 octombrie 2018 07:46
Citește mai mult despre: loc de munca parascheva

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult