Țeapă. Protestele nu au loc în Kazahstan, ci în comuna Glod din România

Răsturnare de situație în ce privește așa-zisele proteste din Kazahstan. Reporterii din Almatî spun că pe străzi nu e nimeni și că adevăratul scandal a fost provocat în localitatea Glod, de unde e de fapt Borat Sagdyev. Totul ar fi început după ce un consătean i-ar fi atins în mod indecent sora lui Borat, moment în care acesta a izbucnit și l-a alergat pe făptaș prin noroiul de pe ulițe, ca să-i pună scrotul pe față, cum cere tradiția din Kazahstan.

Așa-zisele focuri de armă sunt petarde, lansate de vecinii lui Borat pentru a alunga niște spirite malefice care au pus stăpânire pe grajduri și abuzează vacile, spun experții din Glod, deși sunt contraziși de mai multe femei din sat care afirmă că vinovați ar fi tot Borat și alți bărbați din zonă.

Ipoteza e confirmată și de surse din Kazahstan, care confirmă că la ei în țară nu există probleme și toată populația trăiește în pace și bunăstare, mulțumită genialului conducător Nursultan Nazarbayev, care împreună cu luminatul Vladimir Putin vor conduce țara spre noi culmi de dezvoltare, declară un cetățean din Almatî care are un punctuleț roșu pe piept.

Scris de Ionut
7 ianuarie 2022 12:04
Citește mai mult despre: Borat kazahstan protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult