Țeapă. Românul care și-a congelat tatăl pentru pensie a dat mai mult pe curent

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru profanare de cadavre după ce a ținut trupul tatălui său timp de o lună, în frigider. Sub salteaua patului pe care dormea vârstnicul a fost descoperită o mare sumă de bani.

Fiul (Cosmin D., 43 ani), care avea probleme cu alcoolul, s-a speriat după moartea tatălui și, neștiind ce să facă, a ales să îl țină în lada frigorifică. Bătrânul avea ambele picioare amputate și a decedat în 10 decembrie 2018, iar timp de o lună trupul a fost pus în frigider, până în data de 11 ianuarie 2019.

Autoritățile au fost sesizate de un nepot al bătrânului, atenționat, la rândul săi, de poștașul care ducea pensia bătrânului și care nu l-a mai văzut pe acesta. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, în data de 14 iunie 2023.

Dar necazurile nu se termină aici pentru omul care și-a ținut tatăl în frigider. Dacă în privința acuzelor penale ar putea scăpa cu o condamnare cu suspendare, nu același lucru se întâmplă și în privința facturii de curent. Conform procedurii obișnuite, aceasta i-a venit la 6 luni de la faptă iar suma este imensă, nici măcar nu acoperă pensia obținută de pe urma tatălui congelat. Clientul a anunțat că va da în judecată compania de electricitate în speranța că va primi măcar o eșalonare de plată.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

28 iunie 2023 13:31
Citește mai mult despre: congelat factura frigider pensie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult