Cine vrea să înşele sistemul cumpărându-şi lucrarea de licenţă de pe net se expune unor riscuri majore! Decebal, un tânăr din Capitală, s-a trezit medic în loc de avocat după ce bişniţarii i-au trimis licenţa greşită.

doctor_licenta_cumparata.jpg
"Am comandat o licenţă în Drept, ca să ajung şi eu avocat, magistrat, dreptist din ăsta, boss. E visul meu de când am auzit ce pensie are Ciorbea!", povesteşte Decebal, cu lacrimi în ochi. "Am zis să mă pregătesc serios pentru carieră, aşa că am luat-o pe aia mai scumpă, de 700 de lei. Când colo... licenţă în Medicină. Ce dumnezeului fac eu cu asta?"

După ce escrocii care i-au vândut licenţa s-au evaporat, lăsându-l cu gaura de 700 de lei în buget, Decebal spune că n-a avut încotro şi acum e medic cu acte în regulă.

"Dacă tot aveam lucrarea cumpărată, era păcat. Nu prea ştiu eu cu venurile, arterurile şi organurile da' cât de greu poate să fie, mânca-ţi-aş?", spune tânărul, punându-şi cu grijă mănuşa pe cap pentru a putea intra în sala de operaţii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 26.06.2019 13:00 Social

National Cinematografic