Cine vrea să înşele sistemul cumpărându-şi lucrarea de licenţă de pe net se expune unor riscuri majore! Decebal, un tânăr din Capitală, s-a trezit medic în loc de avocat după ce bişniţarii i-au trimis licenţa greşită.

doctor_licenta_cumparata.jpg
"Am comandat o licenţă în Drept, ca să ajung şi eu avocat, magistrat, dreptist din ăsta, boss. E visul meu de când am auzit ce pensie are Ciorbea!", povesteşte Decebal, cu lacrimi în ochi. "Am zis să mă pregătesc serios pentru carieră, aşa că am luat-o pe aia mai scumpă, de 700 de lei. Când colo... licenţă în Medicină. Ce dumnezeului fac eu cu asta?"

După ce escrocii care i-au vândut licenţa s-au evaporat, lăsându-l cu gaura de 700 de lei în buget, Decebal spune că n-a avut încotro şi acum e medic cu acte în regulă.

"Dacă tot aveam lucrarea cumpărată, era păcat. Nu prea ştiu eu cu venurile, arterurile şi organurile da' cât de greu poate să fie, mânca-ţi-aş?", spune tânărul, punându-şi cu grijă mănuşa pe cap pentru a putea intra în sala de operaţii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 26.06.2019 13:00 Social

National Cinematografic