Țeapă! Un român a vrut excursie în Thailanda, dar a ajuns la Pucheni în loc de Phuket

Atenție la scrisul mărunt! Un român care a vrut să facă turism exotic printr-o agenție din București s-a trezit în Puchenii Mari, deși el plătise zbor, transfer, cazare în Phuket, Thailanda. Angajații agenției spun că până acum nu s-a plâns nimeni: ”Pucheni e plin de oameni exotici, plini de culoare, preparatele culinare sunt asemănătoare. Poți să pui o râmă peste mici și gata, ai un stir fry”, spune Robert Acrișor, șeful agenției țepare.

Condițiile de cazare sunt și ele similare, spun cei de la agenție. Turiștii au fost cazați într-o colibă acoperită cu frunze, lângă plaja apărută după o avarie la o conductă de apă. Zona e împânzită de animale exotice, ale căror urlete se aud în nopțile cu lună plină, din jungla aflată în apropierea satului, unde pigmeii căutători de fier și reciclatori își adună prada în fiecare seară.

Cât despre drum, o călătorie până la Pucheni a durat la fel de mult ca una spre Phuket, pentru că turiștii au fost trimiși cu trenul până la Câmpulung și apoi au fost cărați cu măgarii pe sub muntele Leaota. Ca să nu fie supărați, ghinionistul și prietena lui au primit gratuit o excursie pe Dâmbovița, într-un butoi, dar încă nu s-au decis dacă vor accepta.

Scris de Ionut
21 februarie 2019 08:02
Citește mai mult despre: agentie cazare Phuket Pucheni teapa thailanda

Alte articole

Vezi mai mult