Neatenția costă! Credea că va avea un concediu de vis, dar totul s-a transformat într-un coşmar. Un român care a achiziţionat un pachet all-inclusive de la o agenţie şi-a dat seama în aeroport că acel all-inclusive include mai mult decât şi-ar fi dorit, de pildă soţia.turist_tepuit_de_agentie.jpg

“Am sunat disperat la agenţie, dar m-au pus pe hold, m-am plimbat de la un angajat la altul. Că trebuia să citesc toate clauzele contractului, că nu se mai poate modifica nimic. M-au ţepuit în cel mai original mod cu putinţă”, explică Victor T. românul al cărui concediu a fost un calvar al cicălelii.

Spre groaza bietului turist, în loc să-l cazeze cu o tânără sexy în cameră, bastarzii din agenția de turism l-au pus în cameră cu nevasta, care i-a interzis să fumeze inclusiv pe balcon, l-a trezit de la 5 ca să prindă ultravioletele și între orele 14-16 i-a făcut program de ”siestă”, în care trebuia să-i maseze celulita.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 06.08.2015 01:15 Social

National Cinematografic