Telecabină în Bucureşti! Un tramvai a rămas agăţat de sârmă deasupra unei gropi

Încă o premieră în Capitală. Gabi Firea se laudă cu prima telecabină urbană, după ce un tramvai plin cu călători a rămas agățat de cablurile de curent deasupra unui crater apărut sub el, din cauza prăbușirii șoselei, totul de la o țeavă spartă, veche de 150 de ani.

Călătorii au fost rugați să achite o diferență de 3 lei în plus față de costul biletului și când au refuzat li s-a bătut obrazul: ”Adică noi facem ditamai investiția și voi nu băgați mâna în buzunar să contribuiți, sărăciilor?”, a declarat Gabi Firea.

DIn păcate mai mulți pensionari au fost spitalizați, pentru că li s-a făcut rău de înălțime. Călătorii care folosesc noua telecabină sunt rugați să nu se uite în jos și să țină gura deschisă, ca să nu le pocnească urechile.

Primarul Capitalei spune că nici nu e nevoie să se facă licitație și va umple Bucureștiul de telecabine, cu ajutorul Radet. ”Tot ce trebuie să facem e să dăm drumul la apă la presiune maximă și tot ce înseamnă șosea se va prăbuși în București. Vom circula doar cu telegondole, ca în Elveția”, a promis Firea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
23 iulie 2020 16:07
Citește mai mult despre: tramvai

Alte articole

Vezi mai mult